您好,欢迎访问湖南成考网!
您现在的位置:首页 > 学习资料 > 试题题库 > 高升本
2018年成人高考高起点英语精选模拟试题(1)
时间:2020-06-08 09:06:34  来源:  浏览量:
2018年成人高考高起点英语精选模拟试题(1)  
  一、语音知识

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。

  ( )1.A. copy B. loudly C. today D. Monday

  ( )2.A. machine B. dictionary C. Russian D. question

  ( )3.A. cheat B. weak C. increase D. area

  ( )4.A. church B. chalk C. character D. cheat

  ( )5.A. popular B. large C. remarkable D. dark

  二、词汇与语法知识

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )6.—The sea is very rough today.

  —Yes, I‘ve never seen _______ before.

  A. such rough sea

  B. such a rough sea

  C. so rough sea

  D. that rough sea

  ( )7.—She‘s broken her arm again.

  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

  A. don‘t know; has

  B. didn’t know; had

  C. didn‘t know; has

  D. hadn’t know; would

  ( )8.—Has the wallet been returned yet?

  —No, but we expect ______ any day now.

  A. to return it

  B. it to return

  C. it to be returned

  D. it returned

  ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.

  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

  A. must be

  B. may be

  C. must be paid

  D. must have been paid

  ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.

  A. any city

  B. any cities

  C. any other cities

  D. any other city

  ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

  A. whales

  B. a whale

  C. that of whales

  D. those of whales

  ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

  A. a topic should be selected

  B. a topic to be selected

  C. your topic should be selected

  D. select a topic

  ( )13.—I usually travel by train.

  —Why not ________ by plane for a change?

  A. to try going

  B. trying to go

  C. to try and go

  D. try going

  ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

  A. closing; trembling

  B. closed; trembled

  C. closing; trembled

  D. closed; trembling

  ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

  A. had worked

  B. has worked

  C. will have worked

  D. will work

  ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.

  A. as

  B. like

  C. that

  D. all what

  ( )17.—Did we have to wait for Tom?

  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

  A. he‘d have been

  B. he were

  C. he had been

  D. he must be

  ( )18. Why do you insist on ________?

  A. this to be done

  B. this done

  C. this being done

  D. this is done

  ( )19. We looked everywhere for the ________.

  A. missing watch

  B. missed watch

  C. watch being missed

  D. watch that lost

  ( )20. ______, the runners crossed the finish line.

  A. Tiring

  B. Tired

  C. To be tired

  D. They are tired

  ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

  A. Pushing

  B. Pushed

  C. Having been pushed

  D. Having pushed

  ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

  — _______.

  A. So are the fish

  B. So the fish are

  C. Neither the fish

  D. Neither are the fish

  ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

  A. that B. which

  C. it

  D. so

  ( )24. Was it last Friday ________ you met him?

  A. that

  B. on which

  C. which

  D. when

  ( )25. _______ might fail in the exam worried him.

  A. He

  B. That he

  C. What

  D. It

  ( )26.—I‘v got this really painful ear.

  —How long _______ you?

  A. does it bother

  B. was it bothering

  C. would it bother

  D. has it been bothering

  ( )27.—I started to study, but then a friend called.

  —That‘s no excuse ________.

  A. for not studying

  B. not for studying

  C. not studying

  D. not to studying

  ( )28.—Why was he so hot when he got home?

  —He ________.

  A. was running

  B. is running

  C. has been running

  D. had been running

  ( )29.—There‘s been an earthquake.

  —I know. At least a hundred people ________.

  A. were to be killed

  B. are said to have been killed

  C. said to have been killed

  D. are said to kill

  ( )30. You may invite _______ wants to go.

  A. whomever

  B. whoever

  C. which one

  D. people

  参考答案:

  一、语音知识

  1.C 2.D 3.D 4.C 5.A

  二、词汇与语法知识

  6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C

  19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

湖南省成人高考报名方式:


①.直接来办公室咨询、报名。报名时带好第二代身份证原件、蓝底二寸电子版相片。(专升本应提供大专毕业证复印件)
②.学生选择网上或电话微信报名(18007360081),再在指定时间内来校报到入学。
③.业余学生准备好个人资料和注册报考费,直接过来办公室现场报名。
④.电话咨询:18007360081 彭老师
⑤.Q Q咨询:QQ号:324249414         湖南成考咨询
⑥.在线报名入口:》》 》点击进入 湖南成人高考网上报名系统

注:详细内容及信息以湖南省教育招生考试院为准
本文关键词:
本文地址:/xxzl/sttk/gsb/2020-06-08/307.html
湖南成人高考网温馨提示
【考试时间:10月23、24日】
湖南成人高考报名系统
距2021全国成人高考:仅剩 00

【请广大考生提前备考】

湖南成人高考招生院校列表

湖南农业大学

  湖南农业大学是国家“2011”协同创新中心牵头建设

湘潭大学

   湘潭大学创办于1958年,是党和国家及人民军队的主

湖南工商大学

  湖南工商大学(原湖南商学院)坐落在历史文化名城长沙

湖南师范大学

  湖南师范大学创建于1938年,位于历史文化名城长沙,是

湖南城市学院

   湖南城市学院是一所由湖南省人民政府主办的全日

湖南农业大学湘潭大学湖南工商大学湖南师范大学湖南城市学院长沙理工大学湖南中医药大学长沙医学院湖南文理学院中南林业科技大学湖南工业大学南华大学湖南涉外经济学院湖南城建职业技术学院湖南大学湖南医药学院长沙师范学院益阳教育学院湖南科技大学湖南幼儿师范高等专科学校湖南应用技术学院湖南生物机电职业技术学院益阳职业技术学院潇湘职业学院长沙学院益阳医学高等专科学校
长钢教育网 | 关于我们免责声明隐私条款联系我们网站地图