您好,欢迎访问湖南成考网!
您现在的位置:首页 > 学习资料 > 试题题库 > 高升专
2018成人高考高起点《英语》强化练习(3)
时间:2020-06-05 18:27:15  来源:  浏览量:
The common cold is familiar to everyone. People often catch cold in __1_ winter or spring. They may __2_ catch cold at other times __3_ the year. A person with __4_ bad cold usually buys some __5_ of medicine. Pharmacies have many __6_ for a cold. However, doctors __7_ that these medicines do not __8_ very much. They that __9_ person with a bad cold __10_ stay in bad, keep warm, and drink a lot of water.
  In 1928 an English doctor was working in his laboratory in <<<>>> hospital. The doctor‘s name _11_ Alexander Fleming. One day he _12_ a tiny bit of mold (黴) _13_ a dish that he was _14_ in his work. He started _15_ throw the mold away. Then _16_ noticed that it seemed unusual. He _17_ the mold and studied _18_ for a long time. He _19_ that it could kill germs. He _20_ it penicillin.

  ( )1.A. a B. the C. some D. none

  ( )2.A. too B. also C. to D. still

  ( )3.A. at B. from C. of D. on

  ( )4.A. some B. a C. one D. the

  ( )5.A. kind B. set C. quantity D. deal

  ( )6.A. medicine B. much C. medicines D. doctors

  ( )7.A. tell B. speak C. talk D. say

  ( )8.A. helps B. help C. helping D. helped

  ( )9.A. many B. some C. a D. one

  ( )10.A. ought B. shall C. to D. should

  ( )11.A. is B. was C. called D. be

  ( )12.A. finding B. founded C. found D. finds

  ( )13.A. in B. among C. above D. into

  ( )14.A. playing B. using C. cooking D. making

  ( )15.A. to B. and C. but D. by

  ( )16.A. she B. Dr C. it D. he

  ( )17.A. kept B. keeps C. keep D. keeping

  ( )18.A. them B. mold C. it D. him

  ( )19.A. knew B. studied C. invented D. discovered

  ( )20.A. calls B. named C. made D. liked

  参考答案:

  1.B 2.B 3.C 4.B 5.A 6.C 7.D

  8.B 9.C 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B

  15.A 16.D 17.A 18.C 19.D 20.B

湖南省成人高考报名方式:


①.直接来办公室咨询、报名。报名时带好第二代身份证原件、蓝底二寸电子版相片。(专升本应提供大专毕业证复印件)
②.学生选择网上或电话微信报名(18007360081),再在指定时间内来校报到入学。
③.业余学生准备好个人资料和注册报考费,直接过来办公室现场报名。
④.电话咨询:18007360081 彭老师
⑤.Q Q咨询:QQ号:324249414         湖南成考咨询
⑥.在线报名入口:》》 》点击进入 湖南成人高考网上报名系统

注:详细内容及信息以湖南省教育招生考试院为准
本文关键词:
本文地址:/xxzl/sttk/gsz/2020-06-05/283.html
湖南成人高考网温馨提示
【考试时间:10月23、24日】
湖南成人高考报名系统
距2021全国成人高考:仅剩 00

【请广大考生提前备考】

湖南成人高考招生院校列表

湖南农业大学

  湖南农业大学是国家“2011”协同创新中心牵头建设

湘潭大学

   湘潭大学创办于1958年,是党和国家及人民军队的主

湖南工商大学

  湖南工商大学(原湖南商学院)坐落在历史文化名城长沙

湖南师范大学

  湖南师范大学创建于1938年,位于历史文化名城长沙,是

湖南城市学院

   湖南城市学院是一所由湖南省人民政府主办的全日

湖南农业大学湘潭大学湖南工商大学湖南师范大学湖南城市学院长沙理工大学湖南中医药大学长沙医学院湖南文理学院中南林业科技大学湖南工业大学南华大学湖南涉外经济学院湖南城建职业技术学院湖南大学湖南医药学院长沙师范学院益阳教育学院湖南科技大学湖南幼儿师范高等专科学校湖南应用技术学院湖南生物机电职业技术学院益阳职业技术学院潇湘职业学院长沙学院益阳医学高等专科学校
长钢教育网 | 关于我们免责声明隐私条款联系我们网站地图