您好,欢迎访问湖南成考网!
您现在的位置:首页 > 学习资料 > 试题题库 > 高升专
2018年成人高考高起点英语精选试题及答案(2)
时间:2020-06-05 18:29:22  来源:  浏览量:
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  ( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall

  ( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold

  ( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball

  ( )4.A.already B.each C.league D.weak

  ( )5.A.produce B.true C.computer D.news

  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

  ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

  A.any;any

  B.some;any

  C.any;some

  D.any;some

  ( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.

  A.the news

  B.some news

  C.a news

  D.news

  ( )8.The number of students in our school ________.

  A.increased

  B.is increased

  C.has increased

  D.are increased

  ( )9.________ your step,or you might fall into the water.

  A.See

  B.Watch

  C.Miss

  D.Look at

  ( )10.The meeting _______.

  A.is to put off

  B.is going to put off

  C.is to be put off

  D.will put off

  ( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.

  A.it must be raining

  B.it must rain

  C.it must have rained

  D.it must have been rained

  ( )12.Nothing could stop _______.

  A.him come

  B.that the came

  C.him from coming

  D.him to come

  ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

  A.opened and closed

  B.to be opened and closed

  C.being opened and closed

  D.having been opened and closed

  ( )14.The medicine will ______ you good.

  A.do

  B.save

  C.give

  D.help

  ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

  A.changed

  B.changing

  C.to be changed

  D.to change

  ( )16.This novel is worthy of_______.

  A.reading

  B.read

  C.having read

  D.being read

  ( )17.It is very kind ______ see me.

  A.from you to

  B.as

  C.as if

  D.like that

  ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

  A.that

  B.as

  C.as if

  D.like that

  ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

  A.lift

  B.reach

  C.rise

  D.touch

  ( )20.They lives ______ the other side of the road.

  A.in

  B.on

  C.for

  D.by

  ( )21.She can speak Japanese better than ________else.

  A.the one

  B.no one

  C.anyone

  D.another

  ( )22.This lesson is _______ than the last one.

  A.more easier

  B.more easy

  C.very easier

  D.much easier

  ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?

  A.wasn‘t

  B.is it

  C.was it

  D.isn‘t it

  ( )24.This book is for students ______ native language is not English.

  A.of whom

  B.that

  C.which

  D.whose

  ( )25.You may not go out _______ your work is done.

  A.before

  B.until

  C.where

  D.as

  ( )26.Look what Father_______ me when he came from work.

  A.brought

  B.took

  C.carried

  D.fetched

  ( )27.Nobody knew _______ there.

  A.how long time I had been

  B.how long had I been

  C.how long time had I been

  D.how long I had been

  ( )28.The harder he studies,_______.

  A.he‘ll make great progress

  B.the greater progress he‘ll make

  C.he‘ll make greater progress

  D.the greater he‘ll make progress

  ( )29.________,I would have gone to see him.

  A.Have I had time

  B.Had I time

  C.Had I had time

  D.would I have had

  ( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

  A.won‘t go

  B.not go

  C.not to go

  D.didn‘t go

  一、语音知识

  1.A 2.C 3.A 4.A 5.B

  二、词汇与语法知识

  6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

  13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

  20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

  27.D 28.B 29.C 30.B

湖南省成人高考报名方式:


①.直接来办公室咨询、报名。报名时带好第二代身份证原件、蓝底二寸电子版相片。(专升本应提供大专毕业证复印件)
②.学生选择网上或电话微信报名(18007360081),再在指定时间内来校报到入学。
③.业余学生准备好个人资料和注册报考费,直接过来办公室现场报名。
④.电话咨询:18007360081 彭老师
⑤.Q Q咨询:QQ号:324249414         湖南成考咨询
⑥.在线报名入口:》》 》点击进入 湖南成人高考网上报名系统

注:详细内容及信息以湖南省教育招生考试院为准
本文关键词:
本文地址:/xxzl/sttk/gsz/2020-06-05/287.html
湖南成人高考网温馨提示
【考试时间:10月23、24日】
湖南成人高考报名系统
距2021全国成人高考:仅剩 00

【请广大考生提前备考】

湖南成人高考招生院校列表

湖南农业大学

  湖南农业大学是国家“2011”协同创新中心牵头建设

湘潭大学

   湘潭大学创办于1958年,是党和国家及人民军队的主

湖南工商大学

  湖南工商大学(原湖南商学院)坐落在历史文化名城长沙

湖南师范大学

  湖南师范大学创建于1938年,位于历史文化名城长沙,是

湖南城市学院

   湖南城市学院是一所由湖南省人民政府主办的全日

湖南农业大学湘潭大学湖南工商大学湖南师范大学湖南城市学院长沙理工大学湖南中医药大学长沙医学院湖南文理学院中南林业科技大学湖南工业大学南华大学湖南涉外经济学院湖南城建职业技术学院湖南大学湖南医药学院长沙师范学院益阳教育学院湖南科技大学湖南幼儿师范高等专科学校湖南应用技术学院湖南生物机电职业技术学院益阳职业技术学院潇湘职业学院长沙学院益阳医学高等专科学校
长钢教育网 | 关于我们免责声明隐私条款联系我们网站地图